«ALLIANCE VENTURES» ІНВЕСТУЄ В «TRANSIT» ДЛЯ ПРОСУВАННЯ СТРАТЕГІЇ ЗМІШАНИХ ПЕРЕВЕЗЕНЬ ТА МОБІЛЬНОСТІ

Мобільний додаток Transit збирає та відображає на мапі дані про перевезення від понад 175 столичних зон у всьому світі. 

Фонд «Alliance Ventures», що є підрозділом венчурного капіталу альянсу «Renault-Nissan-Mitsubishi», повідомив про інвестиції на новому етапі фінансування в «Transit» − канадську компанію з Монреаля, що розробляє мобільний додаток для сфери змішаних перевезень. Це ознаменує собою інвестування фондом «Alliance Ventures» в найсучасніші технології, що розпочалося раніше цього року з метою підтримки стартапів, підприємств на ранніх етапах розвитку та підприємців в авангарді систем наступного покоління в автомобільній промисловості.

Франсуа Досса (François Dossa), віце-президент «Alliance Global» з питань венчурних та відкритих інноваційних проектів зазначив: 

«Ми із задоволенням робимо стратегічні інвестиції в «Transit», що є провідним стартапом у сфері міської мобільної навігації в Північній Америці. Ця інвестиція, яка сприятиме зусиллям «Transit» зробити мобільність безперервною та доступною в містах, узгоджена зі стратегією Альянсу до 2022 року стати лідером мобільного обслуговування попутних перевезень автомобілями-роботами та постачальником транспортних засобів для використання в системі суспільного транспорту та спільного користування автомобілями».

Сем Верме (Sam Vermette), директор «Transit» додав:

«Нові моделі мобільності заходять на ринок на рекордних швидкостях. Бізнесу спільного користування автомобілями знадобиться десятки років, щоб це усвідомити. Зараз велика кількість електричних велосипедів та скутерів виробляється за лічені тижні. Ми живемо в справді цікавий час, коли «Transit» допомагає людям реалізовувати свої нові мобільні можливості. Ми з нетерпінням чекаємо тісної співпраці з альянсом «Renault-Nissan-Mitsubishi» із розвитком «Transit».

Платформа мобільного застосунку Transit уможливлює змішані перевезення, що складаються з суспільного транспорту, попутних перевезень, спільного користування велосипедами та скутерами. Комбінуючи дані, які надходять в реальному часі від транспортних агенцій, із залученням користувачів через інтернет, Transit надає найбільш точну інформацію. Користувачі включають функцію GO, щоб отримувати повідомлення в реальному часі стосовно їх поїздок. Transit потім відстежує місцезнаходження транспортного засобу в реальному часі та повідомляє користувачеві, коли вирушати на свою зупинку, коли висаджуватися та надсилає скориговані значення очікуваного часу прибуття (ОЧП). 

Інвестиція відображає здатність Transit прискорювати змішані перевезення із швидким виходом нових видів мобільних можливостей на ринок. Transit постає лідером у цій сфері, обслуговуючи понад 175 столичних зон у всьому світі.

ПРО ДОДАТОК TRANSIT

Transit розв’язує задачі щоденних поїздок з пригороду в міста і назад у понад 175 містах по всьому світу. Користувачі можуть без проблем планувати свої маршрути пересування суспільним транспортом із точними розрахунками в реальному часі, прості графіки поїздок та поетапне орієнтування в просторі. 

Застосунок також об’єднує інші види транспорту — спільне користування велосипедами, скутерами, автомобілями та попутні перевезення — таким чином користувачі можуть визначати найкращій шлях пересування від пункту А в пункт Б. 

Компанія «Transit» знаходиться в м. Монреаль, провінція Квебек. До складу інвесторів входять компанії «In-MotionVentures», «Accel», «Real Ventures», «Accomplice»), «BDC» та «Renault-Nissan-Mitsubishi». 

https://www.transitapp.com

ПРО АЛЬЯНС «RENAULT-NISSAN-MITSUBISHI»

Група компаній «Renault», «Nissan Motor Company» та «Mitsubishi Motors» представляють найбільш великий автомобільний альянс у світі. Це найтриваліше та найбільш продуктивне міжкультурне партнерство в автомобільній галузі. Разом партнери продали понад 10,6 мільйонів транспортних засобів майже в 200 країнах в 2017 році. Компанії-учасниці приділяють увагу співробітництву та максимальному збільшенню спільних зусиль задля підтримки духу суперництва. Вони стратегічно співпрацюють з іншими автомобільними групами компаній, в тому числі з «Daimler» у Німеччині та «Dongfeng» у Китаї. Цей стратегічний альянс є лідером галузі у виробництві транспортних засобів, які не забруднюють атмосферу; також альянс розробляє найновіші передові технології, планує запропонувати автономне керування транспортним засобом, можливості взаємозв’язку між різними мережами та послугами на широкому асортименті доступних за ціною транспортних засобів.
www.alliance-2022.com
www.media.renault.com
www.nissan-newsroom.com
www.mitsubishi-motors.com/en/newsrelease/

 

КОНТАКТНА ОСОБА ІЗ ЗМІ

Керолайн Сасія (Caroline Sasia)

Зв’язки Альянсу «Рено-Ніссан-Міцубісі»
+33 (0) 6 11 30 36 71
caroline.sasia-lallier@alliance-rnm.com