ЗУСТРІЧАЙТЕ «КАРАВАН ШОУ RENAULT» У ХАРКОВІ ТА ХАРКІВСЬКІЇ ОБЛАСТІ!

12 вересня 2018 року розпочався всеукраїнський широкомасштабний тур комерційної лінійки під назвою «КАРАВАН ШОУ RENAULT». В рамках туру потенційним клієнтам будуть продемонстровані комерційні автомобілі Renault, які впевнено утримують лідируючі позиції в своєму сегменті з 2015 року. *



З 29 жовтня по 4 листопада автомобілі будуть представлені дилерським центром «Соллі Плюс» в таких містах:



30-31 жовтня - м.Харків (ТРК Караван, м.Героев Праці);

1 листопада - Ізюм (Центральна площа);

2 листопада - м.Лозова (Центральна площа);

3 листопада - м.Суми (вул. Героїв Крут, 21А)



В рамках туру в кожному місті проведення «КАРАВАН ШОУ RENAULT» буде організована експозиція комерційних автомобілів з можливістю пройти тест драйв.



Під час експозиції можна буде ознайомитися і пройти тест-драйв 5 автомобілів комерційної лінійки Renault: Master фургон, Master з бортовою платформою, Trafic, Dokker і Dokker фургон.

У кожному місті будуть представлені п'ять автомобілів комерційної лінійки Renault. Таким чином, всі бажаючі зможуть:

пройти тест-драйв і відчути технологічність і європейський рівень комфорту автомобілів;

познайомитися з можливостями автомобілів;

отримати консультацію кваліфікованого фахівця дилерського центру «Соллі Плюс».





З 2015 року Renault є брендом №1 * в сегменті комерційних автомобілів в Україні. Комерційні автомобілі Renault вибирають як для бізнесу, так і для власних потреб за їх практичність, надійність і комфорт. У сегменті легкої комерційної техніки (до 3,5 т). Renault пропонує 7 моделей: Trafic, Dokker, Dokker фургон, Master фургон, Master з бортовою платформою і електромобілі Kangoo ZE і Kangoo ZE Van, які відповідають запитам вітчизняних клієнтів.



* За даними Auto-Consulting в 01.01.2015-31.08.2018 рр. Комерційні автомобілі Renault - №1 в Україні (в сегменті до 3,5 т).