ВИЗНАЧЕНІ ПЕРЕМОЖЦІ АКЦІЇ «ВЕСНЯНА ДІАГНОСТИКА 2018»

 

Компанія «Рено Україна» визначила головного переможця акції «Весняна Діагностика 2018», який відвідає Нормандію, а також володарів фірмових призів з Renault Boutique.

 

З 19 березня по 19 травня 2018 року компанія Renault в Україні оголосила про запуск сервісної акції «Весняна діагностика 2018», яка проходила в офіційних дилерських центрах Renault.

 

Акційна пропозиція дозволяла з максимальною вигодою виконати діагностику автомобіля і придбати корисні аксесуари та запчастини за привабливими цінами, а також стати учасником розіграшу туристичної поїздки на двох до Нормандії (Франція).

 

Учасниками розіграшу стало 1 449 Клієнтів, які виконали в період акції операції по заміні гальмівних колодок, гальмівних дисків, амортизаторів або пружин підвіски.

 

Володарем головного призу, туристичної поїздки на двох до Нормандії (Франція), став Вадим Головцев, який обслуговував свій Renault Megane на офіційному сервісі компанії "В.С.К." (Офіційний дилер бренду Renault в Івано-Франківській області).

 

Також 5 володарів Renault і клієнтів офіційного сервісу, що брали участь в акції, отримали фірмові призи з Renault Boutique.

Переможець

Приз

Дилер

Ангельський Антон-Павло

Фірмова сумка

«Автоподіум» (Чернівці)

Фурса Андрій

Фірмова сумка

«Соллі Плюс Полтава» (Полтава)

Коноваленко Олександр

Фірмова кепка

«Сінгл-Мотор» (Дніпрр)

Шкурко Сергій

Фірмова кепка

«Авто-Р» (Запоріжжя)

Зьола Юрій

Фірмова кепка

В.С.К (Івано-Франківськ)

 

7 червня 2018 року в офісі «Рено Україна» був проведений розіграш призів серед клієнтів Renault, які брали участь в акції «Весняна Діагностика 2018». Розіграш був здійснений за допомогою сервісу генерації випадкових чисел (https://www.random.org/) в присутності нотаріуса.

 

Про інші привабливі пропозиції власники Renault зможуть дізнатися, зареєструвавшись на порталі MY RENAULT через офіційний сайт компаніїwww.renault.ua або на сайті www.my.renault.ua.

 

Відвідавши свій особистий кабінет, де клієнту надається можливість:

  • планувати сервісні роботи на автомобілі,

  • отримувати інформацію про спеціальні пропозиції, які стосуються саме автомобіля клієнта,

  • заощаджувати більше, ніж інші в період дії акційних пропозицій.

 

Зареєструйтеся в MY RENAULT та заощаджуйте на сервісному обслуговуванні вже сьогодні!