ВІДКРИТТЯ RENAULT STORE В ОДЕСІ

 

11 квітня відбулося офіційне відкриття автоцентру Renault Авто Груп+ в Одесі, виконаного в концепції Renault Store.

 

Дилерський центр Renault Авто Груп+, перший Renault Store в Одесі, виконаний в новій концепції дизайну бренду. Це салон із зовсім іншим інтер'єром та екстер'єром, який відрізняється не тільки сучасним і вишуканим дизайном, але і робить шлях клієнта в дилерському центрі легким і зрозумілим.

 

Концепція Renault Store - це сучасна вітрина бренду Renault та її новинок, де чітко позначені зони продажів, сервісу, аксесуарів, експозиції гами автомобілів, фінансових послуг. Ефективне зонування площі автосалону допомагає клієнтам швидко і комфортно орієнтуватися по салону, підкреслюючи продукти, звертаючи увагу на послуги центру, сервіс, аксесуари.

 

Будівництво концептуального дилерського центру Renault Авто Груп+ тривало 10 місяців. Цей дилерський центр розташований на вул. Інглезі, 15. Наразі в компанії працює велика і дружна команда із 70-ти чоловік.

 

Дилерський центр Авто Груп+ з 2008 року є офіційним представником бренду Renault в Одесі та Одеському регіоні. Своїм клієнтам компанія пропонує повний спектр послуг: продаж легкових автомобілів і комерційної гами Renault, можливість проведення тест-драйвів, допомога в оформленні страховки, послуга обміну автомобіля за системою trade-in, гарантійне і післягарантійне сервісне обслуговування, придбання оригінальних запасних частин і аксесуарів.

 

Сервісний центр Renault Авто Груп+ оснащений новітнім діагностичним та ремонтним обладнанням, що дозволяє якісно і в строк виконувати ремонти з різним рівнем складності. Персонал компанії має високу кваліфікацію і регулярно проходить навчання та атестації в тренінговому центрі Renault.

 

«Компанія ТОВ «Авто Груп+», що входить до складу провідної групи автомобільних компаній« Автомастер» в Одесі, на сьогоднішній день, є зразком налагоджених процесів і високої комунікації з клієнтом. Я впевнений, що синергія бренду Renault, нових архітектурних стандартів та залученої професійної команди Авто Груп+ дасть приголомшливі результати в Одеському регіоні. Окремо хотів би анонсувати відкриття першого в Україні Візит-центру Renault в Ізмаїлі. Уже влітку цього року жителі Бессарабії зможуть отримати гідний сервіс в безпосередній близькості від місця проживання», - зазначив Гріншпун Григорій Едуардович, керуючий партнер групи автомобільних компаній «Автомастер».

 

 

Сторінка компанії в facebook:

https://www.facebook.com/renaultodesa/ 

 

Ласкаво просимо в новий концептуальний дилерський центр Renault Store в Одесі!

 

4-й рік поспіль бренд RENAULT займає 1-е місце на автомобільному ринку України. Компанія Renault в Україні займає лідируючі позиції завдяки широкому модельному ряду, конкурентним цінам, власній програмі кредитування Renault Фінанс та кваліфікованій дилерській мережі.

 

Про Groupe Renault

Groupe Renault виробляє автомобілі з 1898 р. Сьогодні це транснаціональна група, яка об'єднує кілька марок, яка продала майже 3,88 млн автомобілів в 134 країнах в 2018 р. Група має 36 виробничих майданчиків, 12 700 точок продажів і більше 180 000 співробітників. Для того, щоб відповідати серйозним технологічним вимогам майбутнього і продовжувати свою стратегію прибуткового зростання, Група зосереджується на міжнародному зростанні і забезпеченні взаємодоповнюваності п'яти своїх марок (Renault, Dacia, Renault Samsung Motors, Alpine і LADA), розвитку електричного транспорту та співробітництву з Nissan і Mitsubishi . Повернувшись в Formula-1 зі своєю заводською командою і активно беручи участь в Formula-E, Renault демонструє, що вважає автоспорт важливим фактором розвитку інновацій та розширення пізнаваності марки.