УНІКАЛЬНА ПРОГРАМА "ЛЕГКИЙ КРЕДИТ" ВІД RENAULT FINANCE ДЛЯ КРОСОВЕРІВ DUSTER, CAPTUR, KADJAR, KOLEOS.

Унікальна програма «Легкий кредит» - це новий формат кредитування, який дозволяє придбати автомобіль в кредит на вигідних і зручних умовах - доступний авансовий внесок і оптимальний щомісячний платіж. 

Головна відмінність від класичного кредиту - в наявності суми залишкового платежу в розмірі 30%, яку клієнт платить в кінці кредитного терміну.

«Легкий кредит» від Renault Фінанс - це можливість придбати автомобіль більш високого класу або комплектації, залишаючись при цьому в рамках запланованого бюджету, або істотно знизивши щомісячні платежі по кредиту - до 2-х разів у порівнянні з класичним кредитом.

Кредитування за програмою «Легкий кредит» від Renault Фінанс розрахована на 3 роки і передбачає:

  • зручний початковий внесок - від 30% від вартості автомобіля;

  • комфортні щомісячні платежі, які клієнт виплачує протягом кредитного терміну.

Це дозволяє значно заощадити на покупці нового кросовера Renault, а до моменту погашення кредиту є можливість оплатити залишковий платіж наступними способами:

  • обміняти автомобіль на новий - більш високого класу або комплектації за програмою Trade in;

  • оплатити залишковий платіж самостійно і продовжити користуватися автомобілем;

  • продовжити кредит на класичних умовах кредитування ще до 2-х років до повної виплати суми кредиту;
  • передати автомобіль дилеру, погасивши залишковий платіж.

Відмінною особливістю програми кредитування «Легкий кредит» є наявність гарантії викупу автомобіля дилером за ціною не нижче розміру залишкового платежу. Таким чином, Renault Фінанс надає впевненість погашення залишку кредиту незалежно від ринкових умов.

Наприклад, при покупці нового Renault Duster вартістю від 424 900 грн за програмою «Легкий кредит», сума щомісячного платежу складе всього 4474 грн *.

* Ви можете отримати кредит по програмі Renault Finance для придбання автомобіля Renault на наступних умовах: максимальний строк – 36 місяців, максимальна сума кредиту – 2 600 000 грн, процентна ставка – 13,9 % річних (база нарахування 365 днів у році), комісія за видачу кредиту – 2.50 %, комісія за відкриття поточного рахунку – 80 грн., комісія за внесення обтяження в ДРОРМ – 100 грн., комісія за отримання витягів з державних реєстрів – 199 грн. (за 1 особу). Реальна процентна ставка становить 15,82 % річних. Залишкова вартістю 30%. Кредит надається у відділеннях Банку на всій території України за виключенням тимчасово окупованої території АР Крим та зони проведення АТО. Банк залишає за собою право змінювати умови кредитування. Про детальні умови кредитування дізнайтесь на сайті www.credit-agricole.ua або за телефоном: 0800305555. 

** Діюча ціна на стартову версію LIFE бензин 1.6 (115 к.с..) Євро-6 4Х2 МКП-5 (механічна 5-ступнева) станом на 09.07.2018