Нові фінансові умови дозволяють придбати ці моделі з мінімальними кредитними витратами - 0,01% річних*** при оплаті вартості автомобіля протягом 3-х років.

 

Аванс

Період фінансування, років

1-3

4-7

від 60%

0,01%***

-

 

від 15%

8,90%

12,90%


 

Бажаючі придбати Renault Megane Sedan або Renault Captur можуть обрати зручний для себе щомісячний платіж, який варіюється в залежності від вартості автомобіля, суми авансу та терміну виплати.

 Крім супер вигідної кредитної пропозиції на придбання автомобілів Renault Megane Sedan та Renault Captur діє унікальна пропозиція КАСКО в кредит - фінансування КАСКО за ставкою фінансування автомобіля**.

Також до кожного Renault Megane Sedan та Renault Captur ми даруємо комплект зимової гуми! Поспішайте скористатися пропозицією.

 Новий Renault Captur - найпопулярніший міський кросовер в Європі, обсяг продажів якого в 2016 році склав 215 670 одиниць. Його безліч можливостей в персоналізації задовольнять індивідуальні потреби навіть самого вибагливого клієнта. Вражаюча двоколірна схема забарвлення кузова пропонує більше 30 потенційних комбінацій нового Captur відповідно до особистих переваг. Також персоналізувати можна і салон автомобіля.

 Легандарний седан Renault Megane - створений в рамках нової стратегії дизайну бренду Renault. Ця модель втілює hightech риси в дизайні і технологіях, які дарують унікальну можливість налаштовувати автомобіль під свій стиль та настрій. Елегантність та технологічність седана забезпечують водієві та пасажирам максимальний комфорт, а також високий рівень безпеки.

 Більш детальну інформацію Ви завжди можете отримати в нашому автосалоні Renault “Соллі-Плюс” за адресою: м. Харків, вул. Академіка Павлова, 323 або за телефоном (057) 7 525 777. Завжди раді бачити Вас в нашому салоні!!!