RENAULT – ЛІДЕР АВТОМОБІЛЬНОГО РИНКУ 2019 РОКУ

 

З 2015 року бренд Renault утримує лідерство на українському автомобільному ринку. Грамотна цінова політика, сильна дилерська мережа, інноваційні фінансові інструменти забезпечували бренду Renault лідерські позиції.

 

Чотири роки поспіль компанія Renault в Україні впевнено лідирує завдяки гнучкому підходу в управлінні бізнесом, високій якості продуктів Renault і професійній дилерській мережі.

 

2019 рік продовжує стійкий лідерський п’ятирічний тренд і підтверджує передові позиції бренду на ринку України з незмінною високою довірою наших Клієнтів.

 

За результатами 4 місяців 2019 року* бренд Renault:

  • №1 на ринку легкових і комерційних автомобілів (з часткою ринку 15,5%). За 2019 рік компанія Renault в Україні реалізувала 4 312 а/м.
  • №1 на ринку легкових автомобілів (з часткою ринку 14,5%).
  • №1 в комерційному сегменті (з часткою ринку 26,4%).
  • №1 в корпоративному сегменті (з часткою ринку 24,9%).
  • Модель Renault Dokker №1 в сегменті комерційних авто.
  • Модель Sandero №1 в сегменті компактних хетчбеків.

 

Renault Sandero - маневрений хетчбек, який забезпечує комфортну мобільність по місту і за його межами завдяки компактному розміру і раціональному внутрішньому простору. Стильний дизайн, економічний двигун, сучасні технології та системи безпеки дарують задоволення від водіння.

 

Renault Dokker розроблений таким чином, щоб бути ергономічним і функціональним всередині, залишаючись динамічним зовні. Ця модель пропонує багато простору для багажу. А прості та ефективні технологічні особливості роблять перебування в салоні приємним як для водія, так і для пасажирів.

 

Посилення лідерських позицій на ринку підтверджують професіоналізм великої і дружньої команди Renault, яка продовжує активно працювати над утриманням першого місця на українському автомобільному ринку.

 

Дякуємо, що обираєте Renault!

 

4-ри роки поспіль бренд RENAULT займає 1-е місце на автомобільному ринку України. Компанія Renault в Україні займає лідируючі позиції завдяки широкому модельному ряду, конкурентними цінами, власною програмою кредитування Renault Фінанс і кваліфікованої дилерської мережі.

 

*Дані Auto-Consulting за 4 місяці 2019 року.