Традиційно, з початком літа, компанія Renault в Україні відкриває сезон привабливих цін на послуги очищення системи кондиціонування і супутніх товарів. Сервісна акція «Про кондиціонер подбає Renault» проходить з 28 травня по 30 червня 2018 року в офіційних дилерських центрах Renault.

Акція «Про кондиціонер подбає Renault» надає можливість з максимальною вигодою виконати обслуговування системи кондиціонування в автомобілях Renault, а також придбати сезонні товари та аксесуари за привабливою ціною.

На роботу кондиціонера великий вплив має зовнішнє середовище, особливо в період більш активної експлуатації - весна-літо. Зниження ефективності теплообміну кондиціонера може бути результатом попадання в нього бруду - пилу, пуху, комах, які надходять з потоком повітря з вулиці і можуть забивати його стільники. Саме тому необхідно приділяти особливу увагу стану системи кондиціонування у цей період.

Для більшості моделей Renault рекомендується перевіряти і очищати систему кондиціонування один раз в 2 роки.

З 28 травня по 30 червня 2018 року всі клієнти сервісу MY RENAULT зможуть виконати комплексну очищення системи кондиціонування автомобіля за 399 грн*, яка включає в себе вартість балона і робіт з очищення. Для очищення системи пропонується на вибір балон з запахом «цитрус» або «свіжість» за зниженою ціною 287 грн* (знижка 36%).

Вірно працюючий кондиціонер забезпечить зручність і комфорт для водія і пасажирів, а також подарує виключно приємні враження від поїздки, особливо в теплий період року.

На додаток до вигідних умов очищення системи кондиціонування акція «Про кондиціонер подбає Renault» дозволяє клієнтам сервісу MY RENAULT:
Придбати літню рідину склоомивача 5л за акційною ціною 149 грн*;
Придбати з вигодою до 30%* сезонні і супутні товари:
Засоби для догляду за автомобілем;
Салонний фільтр, фільтр повітря;
Щітки склоочисника;
Деталі системи кондиціонування, радіатор, конденсер;
Набори лампочок.
Придбати аксесуари для подорожей зі знижкою до 15%*:
Фаркопи;
Багажні дуги, кріплення для велосипедів, багажні бокси.
Отримати в подарунок карту Рено Асістанс+ за умови обслуговування на суму від 2000 грн. з ПДВ, обов'язковій реєстрації картки в My Renault і на сайті реєстрації.

Клієнти, які виконали в рамках акції операції по заміні запасних частин в дилерській мережі Renault, візьмуть участь у розіграші цінних призів з асортименту Renault Boutique**.

Також нагадуємо, що для автомобілів віком понад 5 років (починаючи з 2012 р випуску) на постійній основі діє програма лояльності, в рамках якої, незалежно від акції, що проходить, клієнти отримують знижку не менше 20% на оригінальні запчастини, а також роботи по їх установці.

Знижки по акції і за програмою лояльності не додаються. В період дії акції «Про кондиціонер подбає Renault» для таких клієнтів актуальні вигідні умови по запасним частинам MOTRIO.

Компанія Renault в Україні рекомендує всім власникам автомобілів бренду RENAULT зареєструватися в MY RENAULT через офіційний сайт компанії www.renault.ua або на сайті www.my.renault.ua.

Реєстрація в MY RENAULT надає можливість клієнту:
Отримувати ексклюзивні пропозиції саме для автомобіля Клієнта;
Можливість економії при використанні акційних пропозицій;
Дізнаватися «з перших вуст» про новини бренду;
Завжди бути на зв'язку з дилером і представництвом;
Отримувати необхідні послуги/допомогу в найкоротші терміни;
Висловлювати свої побажання та коментарі щодо рівня обслуговування офіційними дилерами і марки в цілому;
Ефективно планувати події по автомобілю.

Три роки поспіль бренд RENAULT займає 1-е місце на автомобільному ринку України. Компанія Renault в Україні займає лідируючі позиції завдяки широкому модельному ряду, конкурентним цінам, власній програмі кредитування Renault Фінанс та кваліфікованій дилерській мережі.