15 вересня в 10: 00 ми запрошуємо Вас з дітками до нас на День Відкритих Дверей в нашу Академію Безпеки Renault, де можна в ігровому і цікавому форматі квеста познайомити дітей з основами безпеки на дорозі.

 

Потяг до знань, вогонь в очах і посмішка на обличчі - ось головні атрибути справжніх студентів академії. Тому, ми вводимо абсолютно нову і дуже важливу структуру у своїй компанії - Академію Безпеки Renault, яка готова зарахувати маленьких, але дуже допитливих діток в студенти Академії!

 

Немає нічого важливішого, ніж безпека дітей!

 

Дітки пройдуть повний курс навчання для того, щоб отримати почесний диплом і звання Магістрів Безпеки. В Академії Renault вони дізнаються про безпеку на дорозі і в автомобілі, дорожніх знаках і світлофорах, видах пішохідних переходів і правилах дорожнього руху в інтерактивному та ігровому форматі! А найголовніше : Ваші діти точно знатимуть, що автомобілі Renault оснащені найнадійнішою системою безпеки. Тому їздити з батьками вони захочуть тільки на Renault!

 

Цілі квеста

  • Закріпити і поглибити знання дітей про правила дорожнього руху; 

  • Сформувати уявлення дітей про безпеку дорожнього руху при пересуванні по вулицях і дорогах; 

  • Виховати навички виконання основних правил поведінки дітей на вулиці, дорозі, з метою попередження дитячого дорожньо-транспортного травматизму. Розповісти про переваги системи захисту в автомобілях Renault і основи безпеки в автомобілі.