«AVTOLOGISTIKA» - ПЕРША КОМПАНІЯ, ЩО ПРИДБАЛА ЕЛЕКТРОМОБІЛЬ RENAULT ZOE

 

Навесні цього року відбулася офіційна передача першого електромобіля Renault ZOE, який придбала для своїх потреб компанія Avtologistika - інтегрований постачальник логістичних послуг в автомобільній промисловості.

 

Компанія Renault в Україні з гордістю вручила 100% електричний Renault ZOE компанії Avtologistika, найбільшого в Україні оператора в області логістики, перевезення, зберігання, портового супроводу та митного оформлення нових легкових автомобілів .

 

Ключ від електромобіля директору компанії Avtologistika, Павлу Гайдаю, передав новий генеральний директор Renault в Україні, Франсуа Маріотт. Ця подія відбулася в концептуальному дилерському центрі "АІС Автокрай" у Києві.

 

Після офіційної передачі Павло Гайдай зазначив, що екологічність - це фундаментальна цінність компанії Avtologistika, що і стало головним фактором вибору електромобіля, а серед електромобілів, які офіційно представлені в Україні, Renault ZOE є  одним з найкращих.

 

Renault ZOE - повністю електричний хетчбек, ідеальний для щоденних поїздок містом. Це впевнений лідер з продажу серед електричних автомобілів в Європі 3 роки поспіль (з 2015 по 2017 р.). Цей електромобіль має рекордний запас ходу на одному заряді: нова батарея Z.E. 40 дозволяє проїхати 403 км (NEDC*). Renault ZOE заряджається швидше, ніж інші електромобілі, від 3-фазних зарядних станцій змінного струму 22 кВт: за 30 хв - до 80 км запасу ходу. Це електромобіль з унікальним стилем, який дбає про довкілля й дарує надзвичайний комфорт від водіння.

 

Відео офіційної передачі Renault ZOE для компанії Avtologistika ви можете переглянути за посиланням: https://youtu.be/dcfdJ3DtKr0/.

 

Три роки поспіль бренд RENAULT займає 1-е місце на автомобільному ринку України. Компанія Renault в Україні займає лідируючі позиції завдяки широкому модельному ряду, конкурентним цінам, власній програмі кредитування Renault Фінанс та кваліфікованій дилерській мережі.

 

*NEDC (New European Driving Cycle) - Європейський стандартний метод визначення рівня викидів двигуна та ви трати пального автомобілем.