ALPINE ПРЕДСТАВЛЯЄ ALPINE A110S

 

  • A110S - новинка в лінійці легких спортивних автомобілів
  • Яскрава динаміка Alpine і зручність в повсякденному експлуатації
  • Вишукані елементи дизайну, що підкреслюють спортивний характер A110S
  • Більше потужності і особливі настройки шасі

 

До A110 Pure і A110 Légende в лінійці Alpine приєднується модель A110S з яскравою спортивною індивідуальністю і оригінальним стилем. Легке купе A110S з потужним двигуном, спеціальними настройками шасі і вишуканими елементами дизайну стане флагманської моделлю сімейства.

 

A110S володіє відмінною керованістю і винятковою стійкістю на високих швидкостях. Витончений стиль внутрішньої і зовнішньої обробки, а також преміальні матеріали, такі як карбон і штучна замша Dinamica, підкреслюють ексклюзивність цього автомобіля.

 

Двомісний спорткар A110S - це справжній представник сімейства Alpine з центральномоторним компонуванням, двигуном потужністю 292 л. с. і масою 1 114 кг. Він дарує захоплюючі відчуття від водіння на будь-яких швидкостях, при цьому дуже зручний в повсякденному використанні. Управляти A110S може навіть недосвідчений водій, при цьому автомобіль успадковує фірмові якості бренду Alpine, такі як мала вага, компактні розміри і прекрасна ходова динаміка.

 

Дизайн і інтер'єр

  • У A110S використовуються унікальні елементи дизайну, які відрізняють його від інших моделей лінійки
  • Ексклюзивний матовий колір Gris Tonnerre
  • Опційний дах з карбону
  • Штучна замша Dinamica в обробці салону підкреслює преміальний характер автомобіля

 

A110S має низку унікальних стильових елементів, що допомагає йому різко виділятися на тлі інших моделей лінійки A110. Такі акценти, як один помаранчевий і два чорних карбонових штриха на задніх стійках, чорний напис Alpine на задній частині, помаранчеві гальмівні супорти і ексклюзивні темні диски GT Race підкреслюють ексклюзивний характер автомобіля. A110S виглядає дуже динамічно завдяки більш низькій посадці, а опційний матовий колір Gris Tonnerre, доступний тільки для A110S, ще більше підкреслює спортивний стиль автомобіля.

 

Салон оздоблено помаранчевої прострочкою, а не фірмовою синьою, як у інших версій A110. Вишукана чорна штучна замша Dinamica в оббивці стелі, сонцезахисних козирків і дверних панелей гармонійно підкреслює яскраву індивідуальність нової модифікації. Сидіння Sabelt важать всього 13,1 кг кожне. Рульове колесо обтягнуте шкірою і штучною замшею Dinamica, має помаранчеву позначку центрального положення нагорі і прострочку такого ж кольору. Педалі і опори для ніг виготовлені з алюмінію, крім того в салоні є такі ж акуратні помаранчеві і чорні карбонові штрихи, як і зовні.

 

Для покупців A110S в якості опції буде доступний карбоновий глянцевий дах, який не тільки підкреслює спортивний характер автомобіля, але і знижує загальну масу на 1,9 кг. Серед інших опцій - легкосплавні ковані диски Fuchs і карбонова обробка сидінь Sabelt. У стандартну комплектацію входить аудіосистема Focal, система телеметрії Alpine Telemetrics, а також передній і задній парктроніки.

 

Шасі 

  • Нові параметри пружин і стабілізаторів поперечної стійкості забезпечують виняткову точність управління
  • Більш низька посадка дозволила опустити центр ваги
  • Особливий склад і конструкція передніх шин

 

Шасі A110S зазнало ряд змін, щоб гарантувати максимально яскраві враження від водіння, і пропонує нові настройки підвіски, калібрування системи опори поперечному крену, геометрію коліс, склад і конструкцію шин.

 

В основі A110S лежить та ж легка і компактна алюмінієва конструкція кузова, що і у всіх моделей A110, проте унікальна конфігурація шасі надає нової версії яскравий динамічний характер. Нові циліндричні пружини стали на 50% жорсткіше, відповідним чином були змінені і налаштування амортизаторів. Стабілізатори поперечної стійкості - порожнисті для зниження маси - стали жорсткіше на 100%.

 

Посадка автомобіля була знижена на 4 мм, що дозволило опустити центр ваги автомобіля і забезпечити для A110S чудову стійкість на високих швидкостях і миттєву реакцію на рухи керма. Змінені параметри відбійників забезпечують максимальне зниження коливань кузова. В цілому нові налаштування шасі забезпечують високу точність управління і відмінну динаміку.

 

Нові диски та шини (215 мм спереду і 245 мм ззаду) разом з особливим складом і конструкцією шин Michelin Pilot Sport 4 забезпечують чудове зчеплення A110S з дорогою. Завдяки новим шинам і різним коригуванням роботи шасі, A110S має яскраву індивідуальної динамікою, яку видно не тільки на папері, але в першу чергу відчувається за кермом автомобіля.

 

Також були змінені настройки електронної системи курсової стійкості, зокрема, для режиму Track, для забезпечення максимальної точності управління і стійкості. Як і раніше, систему ESC можна повністю відключити.

 

У перелік стандартного устаткування входять потужні гальмівні супорти Brembo і 320-міліметрові складові гальмівні диски, які доступні в якості опції для інших версій A110.

 

 

 

Силова передача

  • 1,8-літровий двигун з турбонаддувом потужністю 292 к.с.
  • Інтенсивний і захоплюючий потік потужності
  • Збільшена питома потужність

 

Завдяки збільшеній на 40 к.с. потужності двигуна в порівнянні з існуючими версіями A110, A110S є найшвидшим і потужним представником лінійки. Під капотом автомобіля встановлюється той же оригінальний 1,8-літровий чотирициліндровий двигун, однак тиск турбіни було збільшено на 0,4 бар для поліпшення відгуку.

 

Пікова потужність в 292 к.с. досягається при 6400 об/хв, це приблизно на 400 об/хв більше, ніж у інших моделей. Номінальний крутний момент становить 320 Н-м і доступний в діапазоні від 2000 до 6400 об/хв, що на 1400 об/хв більше, ніж у двигуна потужністю 252 к.с. Як наслідок, двигун у A110S не тільки потужніший, але і легший в керуванні. Крутний момент від двигуна подається на задні колеса через семиступінчасту трансмісію Getrag з подвійним зчепленням. А електронне блокування диференціала через гальмівну систему дозволяє A110S різко і миттєво розганятися на виході з поворотів з мінімальною пробуксовкою.

 

Новий показник по кінським силам означає, що питома потужність A110S становить 3,8 кг/к.с., це помітно краще, ніж у колишніх версій з їх 4,3 кг/к.с. Автомобіль розганяється до 100 км/год за 4,4 с.