«Соллі Плюс Полтава» став офіційним дилером Renault в Полтавському регіоні ще в 2010 р. А сьогодні це перший в Україні центр, побудований в повній відповідності з новою концепцією дизайну і організації дилерського центру - RENAULT STORE.

 

Renault Store робить шлях клієнта в дилерському центрі легким і зрозумілим: чітко позначені зони продажів, сервісу, аксесуарів, зонування експозиції гами автомобілів, фінансових послуг.

 

Сучасний дизайн нового дилерського центру «Соллі Плюс Полтава» поєднує ІТ-технології і фізичне уявлення продукту в салоні. Це не просто центр з продажу та обслуговування автомобілів, а бутик, який транслює історію і цінності бренду. Бутик, в якому кожен клієнт буде почувати себе комфортно, починаючи з в'їзду на територію.

 

Зовнішні зони центру виділені і створюють справжній шоурум. Тут присутні: зона комерційної техніки Renault Pro +, зона електромобілів Renault ZE, зона Новинки. Також перед фасадом центру виділена зона Тест-драйв, запрошуючи клієнтів провести випробування на дорозі моделей, що зацікавили.

 

Оновлений фасад центру відповідає сучасним тенденціям комерційного дизайну. Центральний елемент фасаду - жовта смуга, «промінь сонця», уособлює корпоративний колір бренду Renault і показує клієнту головний вхід в салон.

 

При вході в салон клієнта зустріне бренд-зона - «Дорога Renault», місце, в якому можна не тільки комфортно відпочити, а й з перших кроків зануритися в багатогранний світ Renault. Тут ви знайдете бренд-бар - місце, де ви можете познайомитися з Renault за чашкою кави, і підключитися до всесвітньої мережі; стенд історії бренду, який в мініатюрах покаже вам довгий і успішний шлях моделей Renault.

 

Renault Store - це сучасна вітрина бренду і його новинок. Ефективне зонування площі автосалону допомагає клієнтам швидко і комфортно орієнтуватися по салону, підкреслюючи продукти, звертаючи увагу на послуги центру, сервіс, аксесуари.

 

Розстановка автомобілів під прямим кутом дозволяє клієнту оглянути автомобіль максимально комфортно. Автомобілі в салоні розподілені за тематичними зонам, що спрощує знайомство з модельним рядом: це зона «Новинка», презентує актуальну модель і червона зона «Емоції», яка виділяє флагманські моделі, що відповідають новій концепції бренду - «Пристрасть до життя» (Passion for life).

 

Зона урочистої видачі нового автомобіля, розташована поруч з відділом Сервісу, дає можливість клієнтам вже в момент покупки познайомитися з консультантами сервісу, які будуть кваліфіковано допомагати в подальшій експлуатації автомобіля.

 

Всі працівники сервісу пройшли курс спеціальної підготовки в навчальному центрі Renault. Фахівці сервісу застосовують сучасне високотехнологічне обладнання, тільки оригінальні матеріали і запчастини для автомобілів Renault.

 

Кожен клієнт має можливість замовити додаткове обладнання на свій автомобіль, скориставшись широким вибором аксесуарів та можливістю швидко і якісно їх встановити.

 

На сьогоднішній день в новому дилерському центрі створена можливість обслужити відразу 7-9 автомобілів, так як було організовано 9 робочих місць (9 підйомників).

 

Всі автомобілі, придбані в компанії "Соллі Плюс Полтава", проходять передпродажну підготовку на сервісному центрі згідно стандартів та інструкцій компанії «Рено Україна».

 

До кінця лютого 2018 року в дилерському центрі "Соллі Плюс Полтава" функціонуватиме ще один вид сервісу - малярно-кузовний цех.

 

Відповідаючи на еволюцію очікувань клієнта, Renault Store створює безперервний цикл, який проходить від знайомства з клієнтом через інтернет, до персонального контакту в дилерському центрі. Renault Store пропонує нову концепцію дилерського центру, яка дозволить нашим клієнтам відчути «Пристрасть до життя» разом з Renault.

 

3-й рік поспіль бренд RENAULT займає 1-е місце на автомобільному ринку України. Компанія Renault в Україні займає лідируючі позиції завдяки широкому модельному ряду, конкурентним цінам, власній програмі кредитування Renault Фінанс та кваліфікованій дилерській мережі.

 

ЛАСКАВО ПРОСИМО ДО RENAULT STORE!