ПЕРЕМОЖЦІ АКЦІЇ ОСІННЯ ДІАГНОСТИКА 2017 ОТРИМАЛИ СВОЇ ПРИЗИ

Компанія Renault в Україні вітає переможців сервісної акції «Осіння діагностика 2017» і з радістю передає призи власникам.

 

 

З 25 вересня по 25 листопада 2017 року в офіційних дилерських центрах Renault діяла спеціальна сервісна пропозиція на діагностику автомобіля за фіксованою ціною 99 грн *, а також знижка 25% на запасні частини. В рамках пропозиції, клієнти, які обслужили свої автомобілі в цей період, стали учасниками розіграшу цінних призів з асортименту Renault Boutique.

 

12 лютого 2018 року в офісі «Рено Україна» був проведений розіграш призів серед клієнтів Renault, які брали участь в акції «Осіння діагностика 2017». Розіграш був здійснений за допомогою сервісу генерації випадкових чисел (https://www.random.org/) в присутності нотаріуса.

 

29 володарів Renault і клієнтів офіційного сервісу, що брали участь в акції, виграли фірмові призи з Renault Boutique:

  • 1 гіроборд;

  • 3 валізи;

  • 5 парасольок;

  • 10 шапок;

  • 10 кепок.

 

Володарем головного призу, гіроборда, став Павло Шатана, який обслуговував свій Renault Logan на офіційному сервісі Renault АІС Чернігів.

 

На даний момент всі призи урочисто вручені щасливим власникам.

 

Офіційний сервіс Renault - обслуговування з установкою оригінальних запасних частин кваліфікованим персоналом з гарантією 1 рік на запчастини і роботи. До того ж, вперіод сервісних акцій виконання планових або необхідних робіт по ремонту автомобіля на офіційному сервісі не тільки більш вигідне, але і дає можливість стати учасником розіграшу цінного призу.

 

У 2018 р. Renault буде продовжувати проводити для своїх клієнтів цікаві сервісні акції, серед головних призів яких будуть незабутні подорожі на двох до наймальовничіших регіонів Франції.

 

Слідкуйте за новинами на офіційній сторінці www.renault.ua.

 

Три роки поспіль бренд RENAULT займає 1-е місце на автомобільному ринку України. Компанія Renault в Україні займає лідируючі позиції завдяки широкому модельному ряду, конкурентним цінам, власній програмі кредитування Renault Фінанс та кваліфікованій дилерській мережі.