ALPINE A110 ПРОЙШОВ ДО ФІНАЛУ КОНКУРСУ «АВТОМОБІЛЬ РОКУ 2019»

  • Alpine A110 пройшов до фіналу європейського конкурсу разом з шістьма іншими автомобілями.

  • Alpine A110 є єдиним двомісним спорткаром серед претендентів на титул.

Журі конкурсу «Автомобіль року 2019» оголосило про те, що Alpine A110 був включений в перелік із семи фіналістів. Alpine A110 є єдиним спорткаром серед претендентів на титул.

Компактний, легкий і швидкий A110 із захоплюючою динамікою і керованістю вперше був представлений широкій публіці на Женевському автосалоні 2017.

З тих пір Alpine створила власну дилерську мережу в Європі, запустила нову складальну лінію на заводі в Дьєппі і завершує продажі модифікації A110 Première Edition європейським клієнтам.

Після закінчення виробництва версії A110 Première Edition на заводі Alpine почнуть збирання моделей A110 Pure і Légende. Також Alpine продовжить міжнародну експансію в Японії і Австралії.

Крім того, Alpine A110 завоював престижну нагороду «Спорткар року» щорічної премії журналу BBC TopGear. Цей успіх прийшов слідом за титулом «Спортивний автомобіль року», який Alpine A110 отримав за версією випуску Speed Week журналу BBC TopGear в жовтні.

Компанія Alpine була заснована в 1955 році Жаном Ределе, молодим пристрасним шанувальником автоспорту. Ім'я Alpine увійшло в історію після того, як модель Alpine A110 Berlinette виграла Ралі Монте-Карло в 1971 і 1973 рр. Сьогодні Alpine повернулася на ринок із новим спорткаром A110, який залишився вірним традиційним принципам Alpine, таким як компактність, легкість, швидкість і головне - задоволення від водіння