ПРОЙДИ ТЕСТ З RENAULT MEGANE І ДІЗНАЙСЯ ЯКИЙ ТИ СЕО*

В рамках запуску легендарного автомобіля Renault Megane седан, продажі якого стартували в квітні 2017 р., компанія «Рено Україна» пропонує захоплюючу активацію «Який ти СЕО». Її головна ідея – визначити, топ-менеджером якої компанії міг би стати користувач, який пройшов тест «Який ти СЕО».

Питання тесту «Який ти СЕО» складено на основі особливостей навичок і поведінкових рис, характерних для керівника тієї чи іншої компанії (від творчого СЕО будинку мод до серйозного керівника транснаціонального банку). Після проходження тесту користувач отримує відповідь на питання «СЕО якої компанії він міг би стати?» із детальним описом особливостей його характеру і сильних сторін.

Проходження тесту є одним із кроків отримання гарантованого подарунка - фірмової чашки від Renault Boutique. Щоб отримати подарунок, користувачеві необхідно:

1. пройти тест «Який ти СЕО»;

2. поділитися результатами тесту на своїй сторінці в Facebook (Share);

3. пройти тест драйв нового Renault Megane седан в офіційному дилерському центрі Renault.

Перші 200 чоловік, які пройшли всі 3 етапи (тест «Який ти СЕО» + Share + тест драйв), гарантовано отримують фірмову чашку Renault.

Посилання на тест «Який ти СЕО»: https://megane-sedan.renault.ua.

Renault Megane седан - це яскравий, представницький і амбіційний автомобіль, який втілює в собі енергію сучасного міста. Динамічні і виразні лінії кузова, хромовані окантовки підкреслюють відчуття сучасності і надійності.

Новий Megane седан надихає своїм:

· новим стилем: яскравий і динамічний дизайн, контур денних ходових LED вогнів (C-shape), фари Full LED, великі габарити і просторий салон, риси high-tech в дизайні і технологіях;

· інноваційністю: система Multi-Sense і R-Link2, Бортовий комп'ютер з 7 '' кольоровим дисплеєм з можливістю зміни кольору і стилю зображення, автоматична допомогу при паркуванні, контроль «сліпих» зон;

· комфортом: всі версії оснащені передніми і задніми електросклопідйомниками, круїз-контролем, шкіряним оздобленням керма, денними ходовими LED вогнями, Bluetooth. Також, в залежності від версії пропонується: електропривод відкриття багажника, підігрів керма, автоматичне гальмо стоянки, шкіряна обробка сидінь з функцією масажу.

Renault Megane седан. Твоє МЕГАНове життя!

Додаткова інформація про нову модель Renault Megane седан: https://www.renault.ua/vehicles/passenger/megane-sedan.html.

Пропонуємо вашій увазі ВІДЕО ШОУ РУМ про нову модель Renault Megane седан в YouTube: https://youtu.be/W3QdmQ8Gi9w.

В 2016 р. бренд RENAULT посів 1ше місце на автомобільному ринку України з часткою 10,9%. Другий рік поспіль компанія Renault в Україні займає лідируючі позиції завдяки новому поколінню автомобілів Renault, широкому модельному ряду, конкурентним цінам, власній програмі кредитування Renault Finance і кваліфікованій дилерській мережі.

 

*Топ-менеджер