Яскравий, представницький і амбітний Renault Megane седан втілює в собі енергію сучасного міста. Динамічні і виразні лінії кузова, хромовані окантовки підкреслюють відчуття сучасності і надійності. Новий Megane седан надихає.

 

З 1995 року було випущено 4 покоління моделі Renault Megane і продано майже 7 мільйонів автомобілів в 130 країнах світу.

 

Новий Megane седан побудований на модульній платформі Альянсу Renault-Nissan CMF-C/D (Common module family для сегментів С і Д). На цій платформі створені, наприклад, Espace, Талісман, новий Koleos.

Megane седан можна тепер впізнати з першого погляду. Фари fullLED з новим "фірмовим" контуром денних ходових світлодіодних вогнів у формі літери "С" створюють вражаючий ефект 3D об’єму і додають преміальності. Унікальну індивідуальність акцентує і вдень, і вночі темно-червона горизонтальна лінія задніх ходових LED вогнів.

Вишуканий дизайн підкреслює панорамний скляний дах, який елегантно переходить від лобового скла до заднього. А над передньою частиною салону додаткове освітлення надходить через люк, що відкривається.

Автомобіль Megane седан набув більш спортивні і збалансовані пропорції, він став довшим і нижчим: 4,6 м в довжину (що на 27 см довше, ніж новий Megane хетчбек). Колісна база в 2,7 м - один з кращих показників в сегменті - пропонує простір для задніх пасажирів.

Megane седан пропонує комфорт високого рівня: структура сидінь ідентична сидінням в новому Espace і Talisman - моделей преміум сегменту. Відмінна бічна підтримка і двошарова піна забезпечать комфорт, впевнену посадку та довговічність.

З картою-ключ "вільні руки" можна відкривати і закривати автомобіль автоматично, без ключа, а ще - відкривати багажник, просто провівши ногою під бампером. І це в С сегменті!

Автомобіль Megane седан пропонує просторе багажне відділення об'ємом 503 дм3.

Якісні і приємні на дотик матеріали обробки, хромовані окантовки, hightech риси дарують відчуття комфорту, елегантності і преміальності.

 

Бортовий комп'ютер з 7-дюймовим цифровим дисплеєм сучасний і технологічний: він інформативний, а ще пропонує можливість вибору стилю зображення і кольору.

Мультимедійна система R-Link 2

Мультимедійна система R-Link 2 з технологічним дисплеєм в 7 або 8,7 дюймів пропонує нову ергономіку навігації. Ви можете обирати і керувати будь-якими функціями, які пропонує Megane: режим водіння Multi-Sense®; системи допомоги водію; навігація; мультимедіа, телефонія з Bluetooth. Можна Отримувати СМС, дивитися фото та відео з флешки або карти пам'яті.

 

R-Link2 дає можливість персоналізації: можна конфігурувати 4 домашні сторінки, створювати до 6 профілів налаштувань ваших особистих переваг. При цьому він має інтуїтивно зрозумілий інтерфейс.

 

Ексклюзивна система Renault Multi-Sense®

Multi-Sense® координує роботу всіх систем автомобіля в дорозі і дає можливість адаптувати функціонал автомобіля до бажань водія.

Всі технології, що визначають стиль водіння і комфорт, гармонійно підігнані: реакція і звук двигуна, зміна передачі, жорсткість керма, контурне підсвічування салону і бортового комп'ютера, стиль відображення інформації. Всі функції об'єднуються в одному з 5 режимів водіння: еко, нейтральний, комфорт, спорт і персональний. Кожен із стилів відповідає своєму кольору підсвічування.

Системи допомоги водію

Системи допомоги водію роблять керування більш легким і безпечним. Контроль "сліпі зони" забезпечить безпечне пересування. Ця функція водія відтепер передана сучасним технологіям - автомобіль Megane пропонує автоматичну допомогу при паркуванні.

Баланс між комфортом і динамічними характеристиками нового Megane седан забезпечується специфічною роботою підвіски:

  • демпфування нерівностей і блокування негативного впливу бугристого дорожнього покриття розроблені виробником для створення кращого комфорту;
  • управління керма точне в передачі зусиль і чуйне у відпрацюванні маневрів завдяки вдосконаленій системі посилення і відсутності гумових опор між підмоторною рамою і кузовом автомобіля;
  • особлива увага приділена втулкам передніх важелів;
  • були переглянуті конструктивні зміни в з'єднаннях задньої підвіски;
  • все це зроблено з метою забезпечення кращої ізоляції і протидії галасу і вібрацій.

 

Двигуни

Компанія Renault першою почала виробляти турбо двигуни невеликого об’єму для Формули 1. Тому Renault сміливо можна назвати експертом в малооб'ємних двигунах, які поєднують задоволення від керування і ефективність.

 

Renault Megane пропонує лінійку двигунів на будь-який смак.

 

Дизельний двигун 1,5 л потужністю 110 к.с., пишається своєю низькою витратою палива і гарантує мінімально можливі для дизеля забруднення навколишнього середовища.

Бензиновий турбодвигун об’ємом 1,2 л забезпечить продуктивність, подібну до дволітрового атмосферного двигуна (130 к.с., 205 ньютонів при оборотах 2000).

Управляти міццю під капотом допоможе коробка передач EDC - автоматична роботизована 6-ти або 7-ступінчаста коробка передач подвійного зчеплення, яка подарує комфорт автомата і швидкість реакції механіки. Завдяки EDC реакція двигуна швидка і без ривків.

У всіх версіях пропонується функція ECOMODE, яка модифікує динамічні характеристики автомобіля і допомагає знизити витрату палива до 10%.

Більш того, за допомогою R-Link2, в розділі Driving Eco2, водію пропонується можливість проаналізувати свій стиль кермування і скорегувати свої дії для зменшення витрати палива і викидів СО2.

Новий Megane седан виробляється на заводі в Бурсі, Туреччина. Завод в Бурсі - це найбільший автовиробник Туреччини. У 2015 р. з його конвеєра зійшло 350 000 автомобілів. З 1971 р. на цьому заводі вироблено понад 5 мільйонів автомобілів і 4 мільйони двигунів!

Новий Renault Megane седан забезпечить відчуття контролю дороги, спокою і гордості володіння технологічним і представницьким автомобілем!

Пропонуємо вашій увазі вІдео шоу рум про нову модель Renault Megane седан в YouTube: https://youtu.be/m-wpSlXNlvw