У серпні компанія Renault в Україні взяла участь в трьох масштабних польових заходах: Французький день поля, Польова виставка та Агро пікнік. Нестандартний формат заходів дозволив ще раз продемонструвати надійність та практичність автомобілів Renault не тільки на міських дорогах, а й в польових умовах.

 

День поля - це нестандартний формат проведення виставки, яка організовується на справжньому полі.

 

Серію польових заходів відкрив 3 серпняФранцузький день поля, організований сільськогосподарською компанією Євраліс Семенс за підтримки Посольства Франції в Україні. Польовий захід успішно відбувся в селі Худяки Черкаської області (215 км від Києва), де компанія Renault в Україні представила широкий модельний ряд: лінійку комерційних автомобілів Trafic, Master, Dokker і електричний Kangoo Z.E; надійні кросовери Duster і Kadjar; а також новий легендарний Megane седан.

 

11 серпня відбулася Польова виставка (207-й км траси Київ-Одеса), де її учасники мали можливість протестувати в реальних умовах кросовери Renault Duster і Renault Kadjar, автомобіль року 2017 Megane хетчбек та нову модель Megane седан, а також комерційні автомобілі - місткий Trafic і електричний Kangoo Z.E. Крім того, для детального ознайомлення було представлено кілька моделей з широкої лінійки бренда Renault - практичний Lodgy, функціональний Dokker Van та преміальний мінівен Espace.

 

Заключним польовим заходом серпня для компанії Renault в Україні став Агро пікнік, організований в Полтавській області 18 серпня. На цьому заході свої переваги під час тест-драйву продемонстрували кросовери Duster і Kadjar, компактні і яскраві автомобілі Captur і Sandero Stepway, новий Megane седан і цікаві для аграрних компаній - моделі Dokker van та Trafic. Широка лінійка надійних, яскравих і функціональних автомобілів Renault привернула увагу і викликала велику зацікавленість у аграріїв.

 

Крім захоплюючих та динамічних тест драйвів по скошених полях та польових дорогах, всім гостям стенду Renault пропонувалися прохолодні напої та частування.

 

Компанія Renault в Україні дякує організатору польових заходів, аграрній компанії Євраліс Семенс, одному з лідерів серед насінницьких компаній Європи, за можливість продемонструвати переваги широкого модельного ряду автомобілів Renault в реальних польових умовах!

 

В 2016 р. бренд RENAULT посів 1ше місце на автомобільному ринку України з часткою 10,9%. Два роки поспіль компанія Renault в Україні займає лідируючі позиції завдяки новому поколінню автомобілів Renault, широкому модельному ряду, конкурентним цінам, власній програмі кредитування Renault Finance і кваліфікованій дилерській мережі.