17 років успішної присутності компанії Renault на українському ринку та прагнення надати клієнту найвигідніше рішення придбання автомобіля дозволяють Renault утримувати лідерські позиції серед автомобільних брендів вже 3-й рік поспіль**.

 

Досягнуті результати обумовлені багатьма факторами: найбільш широкий модельний ряд, професійна команда, вигідні умови фінансування, а також оптимальне співвідношення якості, надійності та ціни.

 

Компанія Renault в Україні на регулярній основі проводить різні акції серед існуючих і потенційних клієнтів, завдяки яким купівля автомобіля Renault стає ще більш вигідним рішенням.

 

З 1 листопада 2017 року в офіційній дилерській мережі Renault стартувала акція "Бонус до зими від Renault", яка дає можливість придбати новий Duster, Logan седан, Sandero або Stepway з комплементом від Renault у вигляді комплекту зимових шин***.

 

Renault в Україні надає відмінну можливість купити підготовлений до особливостей зимових доріг автомобіль. Всі відвідувачі, які придбають Duster, Logan седан, Sandero або Stepway в акційний період (з 1 листопада по 31 грудня) в RENAULT «Соллі-Плюс» , отримають комплект зимових шин у подарунок ***.

 

Також під час візиту в дилерському центрі Renault буде можливість:

  • познайомитися з широким модельним рядом Renault та оцінити стильний дизайн автомобілів;

  • провести тест-драйв, щоб переконатися на власному досвіді в високому рівні комфорту та безпеки автомобілів Renault;

  • дізнатися інформацію про акції на автомобілі і сервіс;

  • отримати консультацію кваліфікованого фахівця - представника офіційного дилерського центру Renault.

 

Докладну інформацію про умови акції можна дізнатися у RENAULT «Соллі-Плюс» за адресою: м.Харків,вул.Академіка павлова, 323.