ВИГІДНА ПРОПОЗИЦІЯ НА RENAULT SANDERO І RENAULT SANDERO STEPWAY

Сучасний дизайн, інтер'єр нового рівня, поліпшена ергономіка, нове обладнання та технології, а тепер ще й більш приваблива пропозиція на Renault Sandero і Renault Sandero Stepway принесуть справжню насолоду від керування.

 

В результаті репозиціонування бестселерів Renault Sandero/Stepway вартість автомобілів стала ще більш привабливою: від 291 480 грн. на Renault Sandero і від 349 776 грн. на Renault Sandero Stepway.

 

Яскравий дизайн моделей Renault Sandero/Stepway не залишить автомобіль непоміченим на дорозі. На особливу увагу заслуговують фари сучасної форми, виконані у вигляді літери «C». Завдяки новим світлодіодним денним ходовим вогням фари яскраво виражені як вдень, так і вночі. А стильна решітка радіатора гармонійно поєднується з новим бампером і окантуванням протитуманних фар.

 

Крім яскравого дизайну Renault Sandero/Stepway відрізняються інтер'єром нового рівня:

  • хромовані елементи і нові декоративні рішення на панелі приладів;
  • нові, поліпшені і більш сучасні передні повітроводи;
  • нове кермо з ексклюзивним оздобленням Soft Feel, неймовірно м'яким та приємним на дотик з більш тривалим терміном служби;
  • нові варіанти оббивки сидінь, включаючи ексклюзивно доступні тільки для моделі Sandero Stepway

 

Автомобілі Renault Sandero і Renault Sandero Stepway подарують комфортну поїздку водієві та пасажирам за рахунок нового обладнання і технологіям:

  • камера заднього огляду із заднім парктроніком дозволять здійснювати маневри, уникаючи зіткнень;
  • система курсової стійкості вже в базовому обладнанні:
  • система допомоги при старті на підйомі;
  • індикатори поворотів з керуванням в один дотик;
  • оновлена мультимедійна система з вбудованим навігатором Medianav Evolution.

 

Вигідна цінова пропозиція на моделі Sandero і Sandero Stepway стане відмінним стимулом для придбання нового автомобіля Renault і подарує його власникові безпечні поїздки, а пасажирам - море вражень від подолання маршрутів.

 

Renault Sandero Stepway. Твій автомобіль. Твоя свобода.

 

В 2016 р. бренд RENAULT посів 1ше місце на автомобільному ринку України з часткою 10,9%. Другий рік поспіль компанія Renault в Україні займає лідируючі позиції завдяки новому поколінню автомобілів Renault, широкому модельному ряду, конкурентним цінам, власній програмі кредитування Renault Finance і кваліфікованій дилерській мережі.