«ДИЛЕР РОКУ» - щорічна нагорода Renault Groupe, яка охоплює 12 700 дилерських центрів Renault на п'яти континентах і покликана визначити найкращого дилера в кожній країні. В рамках змагання всі дилери Renault в світі беруть участь у боротьбі за титул «ДИЛЕР РОКУ», демонструючи свою прихильність до бренду, продуктивність і високий професіоналізм.

Оцінка ефективності роботи кожного дилера Renault Groupe базується на основі певних критеріїв, які є ідентичними для кожної країни.

Церемонія нагородження 106 переможців рейтингу «ДИЛЕР РОКУ 2016» (DOTY) відбулася 30 березня у Франції. На церемонії найкращих дилерів Renault урочисто нагородив виконавчий віце-президент з продажу і маркетингу Renault Groupe Тьєррі Коскас.

В Україні переможцями стали 2 офіційних дилера Renault:

  • ТОВ "НАРА", м. Кривий Ріг,
  • ТОВ "Соллі Плюс", м Харків.

ТОВ "НАРА" є офіційним дилером Renault з 2003 р. Плідна співпраця з дилером вже була відзначена в 2011 р., коли "НАРА" отримала титул Дилера Року в Україні. Крім цього, в 2012 р. "НАРА" була визнана кращим дилером з продажу аксесуарів Renault в Україні. Продовжуючи досягати поставлених цілей, компанія "НАРА" знову отримала титул «ДИЛЕР РОКУ 2016», набравши максимальну кількість балів за програмою. У 2016 р. автоцентром «НАРА» було реалізовано 150 автомобілів Renault (що 2,3 рази більше, ніж в 2015 р.).

ТОВ "Соллі Плюс Харків" став офіційним дилером Renault в 2009 р. і з тих пір вже вдруге визнаний Дилером Року за показниками ефективності роботи (першу нагороду «ДИЛЕР РОКУ» компанія отримала в 2015 р.). З 2014 р. ТОВ "Соллі Плюс Харків" відкрив концептуальний дилерський центр, який відповідає найсучаснішим візуальним стандартам виробника "Renault Store". Концепція центру нового покоління "Renault Store" передбачає живий, яскравий, теплий, доброзичливий інтер'єр, розповідає клієнтам про бренд і його цінності. Дилер "Соллі Плюс Харків" реалізував за 2016 р. 434 автомобіля Renault (що майже вдвічі більше, ніж в 2015 р).

Як і в попередні роки, в 2017 році компанія «Рено Україна» продовжує програму «Дилер Року» для визначення найуспішніших дилерів в мережі Renault в Україні з досягнення комерційних результатів за всіма напрямами автомобільного бізнесу.
 

Мета конкурсу - визначити і нагородити найкращих дилерів в досягненні результату з продажу автомобілів, сервісу, дотримання стандартів і якості обслуговування клієнтів. За результатами 2017 року буде визначено одного переможця програми «ДИЛЕР РОКУ», результат якого в системі SCORING 5* (за однаковими критеріями оцінки) буде найбільшим за підсумками 2017 року.