НОВИЙ RENAULT MEGANE - ДИНАМІЧНИЙ ТА ВИРАЗНИЙ ДИЗАЙН

Renault представляє хетчбек Megane четвертого покоління. За 20 років існування автомобіля на ринку було продано більше 6,5 млн. Megane по всьому світу. В одному з сегментів, що найбільше розвивається, новий Megane буде істотно виділятися за рахунок динамічних форм кузова і виразного дизайну передніх і задніх фар. З самого початку продажів новий Megane буде також пропонуватися у версії GT, дизайн якої виконаний в стилі Renault Sport.

НОВІ ПРОПОРЦІЇ ТА СТИЛЬНИЙ ДИЗАЙН
Новий Megane отримав новий динамічний і стильний дизайн, що відрізняється виваженими пропорціями та новою світловою оптикою передніх і задніх фар, що виконані в новому С-подібному малюнку.

Новий Megane здобув нові габарити - автомобіль став нижче на 25 мм, передня колія стала ширша на 44 мм, задня - на 39 мм в порівнянні з Megane третього покоління, що дозволяє автомобілю ще краще «відчувати» дорогу. Новий спортивний вигляд характеризується подовженою колісною базою (+28 мм) і вкороченим заднім звісом. Численні хромовані елементи підкреслюють його брутальний і харизматичний характер.

ЕКСКЛЮЗИВНА ВЕРСІЯ GT В НАЯВНОСТІ ІЗ ПОЧАТКУ ПРОДАЖІВ
Передня частина нового Megane GT виконана в спортивному стилі зі збільшеним повітрозбірником і решіткою радіатора у вигляді стільників.

Позаду новий Megane GT отримав дві хромовані вихлопні труби, які підкреслюють його спортивний вигляд і наближають до болідів Формули 1. Крім того, версія Megane GT має написи Renault Sport позаду, спереду і на передніх крилах.

Новий автомобіль пропонується в спеціальному кольорі кузова «Блакитний металік», який відмінно поєднується з темними елементами дизайну автомобіля. Megane GT отримав легкосплавні 18-дюймові диски, розроблені командою Renault Sport.

Новий Renault Megane буде представлений на Франкфуртському автосалоні, який пройде з 17 по 27 вересня. Відвідувачі виставки зможуть познайомитися також з оновленим інтер'єром, новим обладнанням і лінійкою моторів, що пропонуються в хетчбеку.